Hur ska man välja ventilationsaggregat?

Det är inte så lätt att veta vad man ska tänka på när man ska välja ventilation till sin bostad. Denna film är mycket informativ, den är gjord av företaget Komfovent, men alla FTX-aggregat bygger på samma proncip. Tänk på att för att få bästa möjliga effekt och komfort när man installerar ett FTX-aggregat är det viktigt att vända sig till en auktoriserad installatör/ventilationsföretag.

Vi säljer och installerar agrregat från Swegon CASA Homesolutions och Systemair. Dessa leverantörer säljer ventilation i toppklass! Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Publicerat av

nackaventilation.se

Jag startade detta bolag 2014 för att jag insåg att många människor bor och arbetar i ett allt för dåligt inomhusklimat. Om man betänker att vi nordbor tillbringar 90 % av vår tid inomhus så kan man förstå hur viktigt det är med ett bra inomhusklimat för vår hälsa. Jag och mina medarbetare står till förfogande för att förbättra Ditt inomhusklimat. Vi är en auktoriserad installatör för Swegon Casa, som säljer intelligenta behovsstyrda ventilationssystem som anpassar ventilationsnivån automatiskt. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert! Kanske är det Dig vi hjälper nästa gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *