Vi delar upp oss.

För att kunna marknadsföra oss lättare och hitta rätt målgrupp så startar vi nu Sydvent AB. Sydvent AB kommer att arbeta i Skåne och Nacka Ventilation blir ett Stockholms företag. Vi hoppas att det blir tydligare för våra kunder att vi finns och verkar på båda orterna.

 

Publicerat av

nackaventilation.se

Jag startade detta bolag 2014 för att jag insåg att många människor bor och arbetar i ett allt för dåligt inomhusklimat. Om man betänker att vi nordbor tillbringar 90 % av vår tid inomhus så kan man förstå hur viktigt det är med ett bra inomhusklimat för vår hälsa. Jag och mina medarbetare står till förfogande för att förbättra Ditt inomhusklimat. Vi är en auktoriserad installatör för Swegon Casa, som säljer intelligenta behovsstyrda ventilationssystem som anpassar ventilationsnivån automatiskt. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert! Kanske är det Dig vi hjälper nästa gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *