Se upp för piratkopior

Genom att använda originalfilter i ditt ventilationsaggregat kan du vara säker på att garantin gäller och att det fungerar som det ska.

Med originalfilter av rätt kvalitet kommer du också att spara pengar, eftersom du inte behöver byta ut dem lika ofta som piratkopior av sämre kvalitet.

Byt minst en gång om året.

Publicerat av

nackaventilation.se

Jag startade detta bolag 2014 för att jag insåg att många människor bor och arbetar i ett allt för dåligt inomhusklimat. Om man betänker att vi nordbor tillbringar 90 % av vår tid inomhus så kan man förstå hur viktigt det är med ett bra inomhusklimat för vår hälsa. Jag och mina medarbetare står till förfogande för att förbättra Ditt inomhusklimat. Vi är en auktoriserad installatör för Swegon Casa, som säljer intelligenta behovsstyrda ventilationssystem som anpassar ventilationsnivån automatiskt. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert! Kanske är det Dig vi hjälper nästa gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *